Fondsenwerving - Basispakket Succesvolle Fondsenwerving

Het pakket Succesvolle Fondsenwerving zit tjokvol informatie. Nuttige informatie, daarom zie je onderaan ook mijn garantie staan: Jullie zijn 100% tevreden over dit pakket of je kunt het binnen 30 dagen retour sturen en je krijgt je geld terug!

Wil je eerst een voorproefje? Klik dan hier voor het gratis boekje Succesvolle Fondsenwerving.

 

Het pakket bevat:

  • Geprinte versie in verzorgde map
  • Inclusief verzendkosten
  • 30 dagen geld terug garantie
  • Elke maand nieuwe tip met voorbeeldactie via e-mail
  • Kosten: € 200,- inclusief BTW


Wil je het hele pakket in PDF, bestel dan het Deluxe pakket: alle formulieren makkelijk printen en het pakket eenvoudig delen met je teamgenoten.

Download hier de inhoudsopgave van het complete pakket 'Succesvolle Fondsenwerving'

 

Over het pakket

Ik geef je heel veel informatie. Ik heb bewust alle informatie zo beknopt mogelijk gehouden in 180 pagina’s. Je kunt alle informatie vrij snel doorlezen. Belangrijk is wel dat jullie elk stukje informatie zorgvuldig lezen zodat je er ook mee aan de slag kunt.

 

Evenementen organiseren en geld inzamelen

Je vindt in dit pakket geen compleet draaiboek voor het organiseren van een evenement. Ik geef tips voor het organiseren, maar leg de nadruk op het binnenhalen van zoveel mogelijk geld voor jullie goede doel.

Ik ga er vanuit dat jullie een goed doel voor ogen hebben en dat je daar zoveel mogelijk geld voor wilt inzamelen. Dus dit hele pakket is gericht op manieren om geld te verdienen. Klinkt voor veel mensen veel te commercieel, maar het is wél de reden dat je je evenement organiseert. Het is ook de reden dat je dit pakket hebt gekocht.

 

Meer geld binnenhalen door dit pakket

Jullie zullen dit dus vooral gebruiken om méér geld in te zamelen dan je zou doen zonder dit pakket. Vandaar dat je de kosten hiervan ook makkelijk terugverdient. En als je me niet gelooft, kijk dan maar in deel 5 van het complete pakket.

 

30 dagen geld terug    garantie

Garantie: niet goed geld terug

Als je vind dat dit pakket geen nuttige informatie bevat, dan kunnen jullie het binnen 30 dagen retourneren en krijg je meteen je geld terug. Ik wil alleen klanten die 200% tevreden zijn. Ik wil vooral klanten die heel veel geld in gaan zamelen voor hun goede doel. Succes ermee!

 

 

 

Terug naar productoverzicht

Fondsenwerving - Basispakket Succesvolle Fondsenwerving
Prijs (excl. BTW) € 168,07

Smartketing logo klein

Gratis Wekelijkse Tip!

Schrijf je hier in en ontvang direct 'Haal 42% meer resultaat uit je marketing met Direct Mail'