Vermelding in Eigen Bedrijf

Kamer van Koophandel magazine

Donderdag 18 augustus werd mijn bedrijf genoemd in het onderdeel Ondernemers in beweging in het magazine 'Eigen Bedrijf' van de Kamer van Koophandel.

TC Tubantia; 30-03-2011

Wierden - Jan Kosters uit Wierden, ook bekend als goochelaar Jan, gaat marketingadvies geven aan vrouwelijke ondernemers. Kosters is naast professioneel goochelaar ook bedrijfseconoom, gespecialiseerd in marketing voor kleine bedrijven.

Hij wil advies gaan geven aan andere ondernemers, in het bijzonder vrouwen. "Veel zelfstandige ondernemers zijn vakman of vakvrouw. Ze hebben weinig met financiën en boekhouding. Marketing is iets dat ze liever niet doen. Vrouwelijke ondernemers bieden vaak een persoonlijke dienst aan. Van de vrouwelijke ondernemers is zeven op de tien succesvol, maar de winst ligt beduidend lager dan bij mannelijke ondernemers."

Daarom wil Kosters dat ondernemers commerciëler gaan denken. Met zijn nieuwe onderneming Smartketing wil hij ondernemers leren om op een slimme manier aan marketing te doen. Volgens Kosters is het vasthouden van bestaande klanten belangrijk en hoeft dat helemaal niet duur te zijn. Als de ondernemer maar de juiste middelen heeft.

Als eerste kennismaking houdt hij een gratis workhsop op woensdag 20 april en voor de vrouwelijke ondernemers een ladies night op dinsdag 26 april. Beide activiteiten vinden plaats in het St. Jansgebouw. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via: info@smartketing.nl.

Smartketing logo klein

Gratis Wekelijkse Tip!

Schrijf je hier in en ontvang direct 'Haal 42% meer resultaat uit je marketing met Direct Mail'